woman-466130_1920

Wat weet jij over jouw borsten en hoe houd je ze op een ontspannen manier gezond?

Borstgezondheid en het belang van preventieve maatregelen om je borsten gezond te houden is voor veel vrouwen een ‘ver-van-mijn-bed-show’. We willen allemaal gezonde borsten, maar we worden ons ineens bewust van onze kwetsbaarheid als wijzelf of iemand die we goed kennen wordt getroffen door borstkanker. Eén op de zeven vrouwen krijgt ermee te maken. De angst is groot dat het onszelf overkomt. Vrouwen die ik spreek hoor ik regelmatig zeggen: “Het gebeurt altijd bij een ander, maar nu zit ik er zelf middenin.”

De handen ineen

‘Groene zuster’ Marielle van Tienen van ‘Happy Healthcare’, Ellie de Heus van ‘Damesmassages’, mijn medewerksters van ‘Love-li lingerie’ en ik slaan de handen ineen en organiseren samen  presentaties waarin we informatie geven over wat je kunt doen om je borsten gezond te houden, om je relatie met je borsten goed te houden en welke lingerie voor jou en jouw borsten het meest geschikt is.

Sneak preview

Happy Healthcare maakt zich sterk voor preventieve borstgezondheid. Marielle legt je uit wat een thermogram is en hoe je met thermografie een ‘sneak preview’ in je gezondheid kunt krijgen. In het rapport dat je ontvangt na het onderzoek, krijg je de benodigde preventieve gezondheidsadviezen.

Borstweefselmassage

Ellie van Damesmassages leert je in een demonstratie over borstweefselmassage wat je kunt doen om je borsten gezond te houden en hoe je van je pijnlijke en gespannen borsten af kunt komen.  Borsten zonder harde schijven, bobbels, korrels, spanning en andere ongemakken. Voor alle vrouwen die gezond willen blijven, willen herstellen en zich fit willen voelen.

Breed assortiment lingerie

Love-li lingerie heeft een breed assortiment lingerie in de collectie. We vertellen je over verschillende soorten lingerie en welke beha geschikt is voor welk type borst en welk moment van de dag. Als je in de winkel komt, krijg je een beha advies op maat en er is mogelijkheid om verschillende soorten beha’s te ervaren. Jij bepaalt na het advies waar jij je prettig bij voelt. Is dat in een beugelbeha, in eentje zonder beugel of zelfs zónder beha te dragen. Jij kiest zelf je ‘beha(ofniet)moment’.

Vanuit je kwetsbaarheid in je kracht

Schaam je je om te praten over de pijn in je borsten of om advies te vragen over je behamaat? Wacht jij in angst af of en wanneer jij de uitslag van de dokter hoort? Ben jij net als veel vrouwen en kies jij ervoor om kwetsbaar te blijven? Marielle, Ellie en ik helpen je samen om jouw kracht te vinden in je kwetsbaarheid en bieden je een scala aan tips om je borsten en de gezondheid van je borsten te omarmen en ze te verzorgen. Meld je aan voor de presentatie op woensdag 7 maart om 13:00 uur of  15:00 uur of vraag informatie via welkom@happyhealtcare.nl, damesmassages@gmail.com of info@love-li-lingerie.nl. Blijf zelf aan het roer staan en doe wat nodig is om het evenwicht in je lichaam te behouden of te herstellen.

Leave your comment