C60F8C98-8F26-4C79-989C-142097A4DB10

Mixen & matchen van Bikini-Onderdelen

Het is HOT deze zomer, mix & match. Steeds meer winkeliers bieden bikini’s aan waarbij je de top en het broekje zelf bij elkaar kunt zoeken en kunt combineren. Heel fijn, want bij een complete bikiniset past vaak de bovenkant of de onderkant niet. Met als gevolg dat je eindeloos op zoek bent naar de perfecte bikini die niet lijkt te bestaan. 

Concessies

Hoeveel consessies doe jij bij de aanschaf van een bikini voordat je hem ‘perfect’ vindt? Je zucht een keer om je net iets te stevige billen of je buik die wat teveel over de slip heen komt. Maar vooruit… Je bent nu al zo lang op zoek. Deze bikini is de beste van alles wat je gepast hebt. Als je een strandwandeling maakt knoop je een pareo om en de korte afstand naar het water overbrug je met ingehouden buik. Bovendien, als je plat op je rug of buik ligt, is er niks van de oneffenheden te zien.

Lumineuze uitvinding 

Ideaal die ‘mix & match’, want nu kies je een iets grotere slip of juist een ander model dan je aanvankelijk dacht.

In mijn beleving betekent ‘mix & match’ dat je items bij elkaar aantrekt die op elkaar afgestemd zijn. Je ziet overeenkomsten. De kleuren komen overeen, het printje komt terug in het boven- of onderstukje of er is een klein detail dat aangeeft dat top en slip bij elkaar horen. Ik vind het een lumineuze uitvinding en ben zelf enorm blij dat ik in mijn winkel mix en match aanbied en het zelf ook draag.

Match & miss?

In Italië en Kroatië, waar ik op vakantie ben, zie ik verschillende variaties van mix & match. Hetgeen ik zie noem ik stilletjes mix & dismiss of match & miss. Verschillende prints, kleuren en modellen worden hier eindeloos gecombineerd. De dames hebben de mogelijkheid van mixen ter harte genomen, het matchen zijn ze vergeten. Ik moet grote moeite doen om mijn wenkbrauwen op de juiste plek te laten en mijn mond gesloten te houden. Heb ik het te warm om de match te missen? Ik zie ook geen enkele vrouw met een pareo om of met ingehouden buik richting zee lopen.

Advies

Tegen mijn klanten zeg ik altijd dat iedere vrouw een bikini kan dragen, als ze de juiste maat en pasvorm kiest en ze zich zelfverzekerd genoeg voelt. Ik ben me bewust van het feit dat dit míjn overtuiging is.

Het enige standpunt dat hier op het strand blijft staan, is dat mix & match HOT is. Werkelijk iedere combinatie is mogelijk. Passend of niet, in letterlijke en figuurlijke zin.

Welke combinatie kies jij? Wil je advies over jouw mix & match bikini? Kom gerust langs. Zodra ik terug ben, zal ik je mijn eerlijke mening geven. maar mijn beeld is wellicht iets vertroebeld. Leave your comment