Ik heb geen tijd om me te haasten

“Nee, geen tijd! Geef me er maar gewoon eentje in mijn maat, past altijd. Vlug, want m’n parkeermeter loopt af.” Een beetje bedremmeld sla ik het artikel aan op de kassa, pak het snel in en haast me naar de deur om die voor haar te openen. Ondertussen stoot ik mijn scheenbeen keihard tegen de tafelpoot. Ik verbijt de pijnscheut en zeg haar vriendelijk goedendag. Ze hoort het niet eens meer. De volgende dag komt ze terug. Ze plukt de gekochte beha uit haar tas, legt hem op de toonbank met de aankoopbon ernaast en zegt: “Hij past niet, ik heb nu geen tijd om iets anders uit te zoeken, dus geef me mijn geld maar terug.” Terwijl ze het meldt, kijkt ze spiedend naar buiten of ze iemand van ‘handhaving’ ziet lopen, want ze heeft haar auto zonder te betalen geparkeerd.

Gemopper

De rest van de dag ervaar ik stress, spanning en haast bij de binnenkomende klanten. Gemopper over het weer, de drukte op het werk, het gebrek aan geld en de aankomende kilo’s. ’s Avonds kom ik uitgeteld thuis, mijn energiepeil is tot het nulpunt gedaald. Ik constateer dat ik teveel focus had op de haast en stress van anderen. Bijna kom ik te laat bij de afspraak met Inge van ‘Beau schoonheidssalon’. Ik verontschuldig me, praat te snel met een vlugge ademhaling en klaag over de donkere, regenachtige herfst. Inge kijkt me aan en ineens ervaar ik een weldaad van rust in haar salon. Er klinkt zachte muziek, er hangt een subtiele geur, het licht is gedempt en het is er aangenaam warm. Ik zak weg in de massagestoel, sluit mijn ogen en voel haar zachte handen op mijn huid.

Een cadeau voor jezelf

Als Inge klaar is met haar behandeling, praten we bij. We delen onze ervaringen over klanten die nauwelijks tijd hebben en stress ervaren. We komen tot de ontdekking dat er een overeenkomst is tussen haar schoonheidssalon en mijn lingeriezaak. Kom je bij één van ons binnen, dan heb je geen tijd om je te haasten. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een cadeau dat zacht aanvoelt op je huid en waar je een zelfverzekerd gevoel en mooie uitstraling van krijgt. Een massage, een fijne crème, een prettig aanvoelende lingerieset.

Verwenmoment

Wil jij ook een cadeau voor jezelf? Wij maken ruimte om jou een verwenmoment aan te bieden om heerlijk te onthaasten. Wanneer je tussen 1 t/m 15 december de tijd neemt voor een beha advies op maat, ontvang je bij je aankoopbon een verwenmoment en €10 korting op een gezichtsbehandeling bij Beau schoonheidssalon. Op zaterdag 16 en zondag 17 december tussen 13:00 en 17:00 uur is Inge bij Love-li lingerie aanwezig om voor jou gratis je wenkbrauwen te epileren en een reiniging en handmassage te verzorgen. Laat je verwennen!