open

Het coronavirus maakt ons creatief

Het coronavirus grijpt om zich heen en houdt daarmee onze vrijheid in het dagelijks leven en mijn manier van ondernemen in de greep. Volledig verstijfd zit ik op de bank te kijken naar de persconferentie en luister ik naar de opsomming van verscherpte maatregelen die de hele maatschappij meer en meer beperken. Ik begrijp de genomen maatregelen en in mijn privésituatie kan ik ernaar handelen. Ik sta er volledig achter en schik me in de beperkingen. Alles voor de gezondheid en bescherming van mezelf en anderen.

Hoe kan de winkel op een verantwoorde manier open?

Zakelijk gezien voelt het anders. Mijn hoofd draait overuren. Gedachten buitelen over elkaar heen. Door alle zorgen kan ik geen oplossingen vinden. Ik ben, net als vele anderen, de controle kwijt. De vraag die me ’s nachts wakker houdt en me overdag gestrest maakt, is hoe de winkel op een verantwoorde manier open kan blijven om jou als klant de artikelen en service te bieden die je van ons gewend bent.

Oplossingen

Ik ken mezelf en weet uit ervaring dat deze gemoedstoestand een paar dagen aanhoudt en dat daarna ruimte ontstaat en de oplossingen komen. Vandaag is het zover. De manier van werken bij Love-li lingerie is voor mij duidelijk geworden en deel ik op deze manier graag met jou, onze vaste, of binnenkort nieuwe, klant.

Maatregelen

Zolang de overheid en de gezondheid van mijn team en mij het toestaan, blijft de winkel open. We hanteren aangepaste openingstijden en we nemen de volgende maatregelen in acht:

  • We houden minimaal 1,5 meter afstand
  • Er zijn maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel
  • We wassen onze handen regelmatig en zorgvuldig
  • Er staan papieren tissues klaar voor gebruik
  • Er is geen fysiek contact
  • We vragen te pinnen i.p.v contante betalingen
  • We maken de contactoppervlakken grondig schoon

Openingstijden

Vanaf nu tot nader te bepalen moment, helpen we je graag in de winkel tijdens de volgende openingstijden:

Dinsdag tot en met zaterdag van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Buiten deze tijden om is er de mogelijkheid om een privéafspraak in te plannen.

Contact op afstand

Het mag duidelijk zijn dat onze manier van werken vanaf nu anders is dan anders. De reden dat Love-lingerie geen webshop heeft, is omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden bij het aanmeten van lingerie. Voorheen gebeurde dit doorgaans binnen 1,5 meter afstand en was fysiek contact niet uitgesloten.  

Hier ligt voor ons de uitdaging. Maar… In de afgelopen dagen is duidelijk geworden dat contact op afstand heel goed mogelijk is en zelfs verbinding tot stand brengt. Via privéberichten op social media of whatsapp hebben we pakketjes ingepakt en is er al een aantal klanten blij geworden met de thuis bezorgde lingerie en/of badmode. De enthousiaste berichten zorgen ervoor dat we in actie komen en brengt bovendien een stroom van creativiteit op gang.

Thuisbezorgd pakket

In het klantenregistratiesysteem staan de maten en modellen van je eerdere aankopen. Het is mogelijk om telefonisch of via Facebook, Instagram, mail of whatsapp in een privébericht je bestelling door te geven. Videobellen behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt dan alvast zien welke artikelen voor jou ingepakt worden. We zorgen dat het pakketje bij je terecht komt via de post of onze bezorgservice.

Staan je gegevens (nog) niet vermeld in het systeem? Geen probleem, ook dan kun je via bovenstaande manieren een bestelling doorgeven. Met jouw antwoorden op een paar vragen van onze kant over jouw wensen en voorkeuren en de maat die je gewend bent te dragen, kunnen we je adviseren en een pakketje voor je samenstellen die bij je aan huis bezorgd wordt.

In bovenstaande gevallen kun je op je gemak thuis passen. Na overleg over welke artikelen je wilt behouden of niet, ontvang je een betaalverzoek of retourneer je de artikelen.

Privéafspraak

Wil je toch liever in de winkel komen passen, maar niet binnen de aangepaste openingstijden? Dan kun je een privéafspraak maken. Hierbij geldt ook de regel dat je met maximaal 2 personen tegelijk welkom bent. Je kunt dus met een vriendin of je partner een afspraak plannen, maar we hanteren de 1,5 meter afstand en houden alle adviezen van het RIVM in acht.

Inspiratie door foto’s, filmpjes en blogs

Love-li lingerie is mede mogelijk geworden door jouw vertrouwen in het team en de aankopen die je in het verleden hebt gedaan. Met respect voor de huidige maatregelen en de situatie waarin een ieder van ons zich nu bevindt, willen we je graag blijven inspireren met foto’s van onze collectie, filmpjes en blogs. We zijn van mening dat je het, ook in de tijd waarin je aan huis gekluisterd bent, prettig vindt om goed, comfortabel ondergoed, fijne lingerie of luchtige nachtmode te dragen. Als straks de zon gaat schijnen en de temperatuur oploopt, wil je op je balkon of in je eigen tuin kunnen genieten van de warmte en de zonnestralen, dus inspireren we je tegen die tijd met de collectie badmode die in de winkel hangt.

Contactgegevens

Laat het gerust weten als je vragen hebt of als je ergens behoefte aan hebt. Aarzel niet om contact op te nemen. In deze tijd willen we graag bijdragen aan een gevoel van verbondenheid en steun en zorg voor elkaar. Mede namens mijn team, wens ik je een goede gezondheid voor jou en je naasten.

Love-li lingerie, Gamerschestraat 22, 5301 AS Zaltbommel

Telefoon: 0418-512347

Mobiel: 06-1680 6713

Website: www.love-li-lingerie.nl

E-mail: info@love-li-lingerie.nl

Volg ons op Facebook en Instagram @lovelilingerie

3 replies added

  1. Succes Ingrid, met de huidige werkwijze mag je hopelijk doorgaan en ons daarmee blijven helpen. Ik was erg blij dat ik via Whatsapp contact met je kon leggen en je me allerlei bh-modellen liet ziet op foto’s zodat ik een goede keuze kon maken. Super dat je dat doet!

    • Dank je wel Christa. We hopen dat deze manier gaat werken en dat we in contact kunnen blijven met onze klanten. Veel plezier van jouw ‘whatsapp aankoop’.

Leave your comment