flower-3244708_1920

De alles kunnende beha, bestaat die?

Het voorjaar begint bij mij nu echt te kriebelen. De wijd vallende truien en het grote aantal lagen kleding om wind en kou tegen te houden, zijn voorbij. Tijd voor nieuwe bovenkleding, dus ook tijd voor nieuw ondergoed. De winkel hangt vol met nieuwe, frisse artikelen. Series badmode, nachtmode en lingerie pronken met hun kleuren en zachte materialen en wachten op een nieuwe eigenaresse. Veel klanten komen al een kijkje nemen om zich te oriënteren op dat wat er binnen is gekomen. Ze hebben zin om nieuw ondergoed, een nieuwe beha te dragen, want “deze oude kan écht niet meer!”

Een multifunctionele beha

Het liefst willen we een beha die mooi is, perfect aansluit, comfortabel voelt, draagbaar is onder een lichte blouse en tegelijkertijd een sportieve of juist sensuele uitstraling heeft. We willen de beha aan als we aan het werk zijn, op pad gaan voor een stevige wandeling, in de tuin bezig zijn, gaan sporten én als we een romantische avond uit voor de boeg hebben. Veel vrouwen vragen naar zo’n multifunctionele beha die álles kan.

Weet je beste lezer, zo’n beha hebben wij niet! Ik koop alle beha’s die ik in mijn winkel heb, zelf in. Ik kan werkelijk geen leverancier vinden die zo’n alles kunnende beha produceert. Je kunt dus zoeken en wachten totdat je een ons weegt om er een te vinden. Wel hebben we beha’s genoeg voor ‘iedere gelegenheid’, want iedere gelegenheid vraagt om een andere beha.

Kleding voor verschillende gelegenheden

Onze kasten hangen vol met bovenkleding die we dragen in verschillende situaties. We hebben in de garderobe een outfit voor vrije tijd, kleding voor naar het werk, sportkleding en een mooie jurk voor als we naar een feestelijke gelegenheid gaan. Onze schoenen passen we daarop aan. We dragen stevige outdoor schoenen als we de natuur ingaan, slippertjes als we ons op het strand begeven en mooie uitgaansschoenen voor op het feest. We vinden het allemaal heel normaal dat onze kast verschillende kledingstukken bevat en dat we kunnen kiezen wanneer we wat dragen. Waarom dan toch die wens om een ‘bij-iedere-gelegenheid-passende-beha’ te willen hebben? Een beha om in te sporten, moet echt aan andere eisen voldoen dan een beha voor onder een feestelijke jurk. Toch?

Lentekriebels

Krijg je, net als ik de lentekriebels en koop je nieuwe voorjaarskleding? Dan helpen we je graag om daar een beha bij te vinden die passend is, comfortabel aanvoelt en draagbaar is bij vele gelegenheden. We hebben voldoende beha’s in onze collectie, geschikt voor elke gelegenheid. Dat is nou nét het verschil met ‘één beha, geschikt voor élke gelegenheid’. Die wetenschap maakt je zoektocht naar een functionele beha vast wat makkelijker.

 

 

Leave your comment